lördag 26 juni 2010

Kärleksblommor

Ännu ett kort till svensk scrapbooking's cc. Denna skulle ha 7 sorters olika blommor, i olika färger. Fick leta och leta och till slut hittade jag en rosa, en vit, en blå, en persikofärgad, en lila, en orange och en brun.
Då jag inte brukar använda så många blommor i vanliga fall tog det längre tid att göra kortet för jag ville bli riktigt nöjd med kortet.
Underst har jag en grön randig fyrkant som jag rivit lite i kanterna med saxen (var kan jag hitta en kantrivare??) och chalkat i grönt. Över den ett annat gröntfärgat papper, lite mörkare och överst en remsa med ord i bröllopstema.
Tycker att färgerna passar bra ihop med blommorna. Ska bli kul att ge bort den.

3 kommentarer:

 1. Det blev jättesnyggt verkligen!

  Jag hoppas du vinner, jag gjorde nog lite fel för efter jag lagt in mitt inlägg idag kom värsta kommentaren i strora röda bikstäver...

  C

  SvaraRadera
 2. Jasså? menar du i forumet? men det är nog inte för ditt kort, många har inte förstått att det ska vara olika blommor/färger, så jag tror det var bättre att skriv en gång till i rött...

  SvaraRadera
 3. todavia estoy esperando mi tarjeta para poner en el libro q estoy leyendo...tic tac tic tac!! hahahaha <3 jag har också en blogg nu!!

  SvaraRadera