torsdag 4 december 2014

Ingen marknad... än.

Jag hade sett fram emot att stå vid hobbymarknaden, men det blev ändrade planer. Min svägerska skulle gifta sig så självklart väljer man bröllop framför mässa. Men nu är det så att jag har väldigt mycket hantverk hemma jag skulle sälja och tar en massa plats. Har annonserat lite på olika loppis sidor och på DIY sidor på Facebook. Ni, läsare, får gärna tipsa om mitt hantverk till vänner och kollegor. Jag pysslar så fort jag får en stund över och gärna när jag kollar på film. Blir så rastlös annars... Är väl därför jag inte gått på bio på eviheter. Kan ju inte gärna ta med mina betongfat och måla med ljuset tänt i biosalongen. Skulle nog ej bli populär bland besökarna hihi...

Nu får jag planera en egen hobbymarknad med de av mina vänner som pysslar med nån form av handarbete. Och dra i mina kontakter jag fått och hyra/låna en lokal och ställa ut.. Folk är ju väldigt köpsugna vid detta tid på året och man kanske kan dra nytta av det... Hmmm får smida vidare på detta..

Som jag skrev på Varma Koftans sida på Facebook så älskar jag att lära mig nya saker och jag är så glad att jag lärt mig att vara social och att få nya kontakter och skaffa nya vänner. Nu måste jag bara lära mig lite mer om hur jag kan göra reklam för mig själv och det jag gör. Dax att plugga lite marknadsföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar