tisdag 30 augusti 2016

Min älsklingstad

Har haft fullt upp dessa månader. Inspirationen har gått från 100 till 0 och till 100 igen, men när den varit på topp har tiden varit knapp. Och när tiden infunnit sig har skrivbordet varit stökig, så det har inte blivit av.. Nu har jag iallafall äntligen köpt flickornas skrivbord så nu kan vi sitta alla 3 och pyssla ihop med gott om plats.

Idag hade jag tid och ville gärna sätta igång med någonting. Men vad? Enklast för mig, när jag inte pysslat på länge, är att kolla upp utmaningar och köra på den. Hittade en som var även en utmaning med tanke på färgerna, de är utanför min 'safezone'. Utmaningen hittar ni här. Fin blogg med bra utmaningar. 

Temat var (ungefär) vilket är ditt sommarställe. Och min är självklart, Stockholm. Min älskade stad som har så mycket att erbjuda året runt. Dock var denna sommar väldigt kort för mig i Stockholm, då jag bara var där 1 vecka. Hann njuta men fattades att göra mycket.Färgade det cremefärgade arket med olika nyanser av grönt och brunt. Hittade ett passande vykort till min LO. Vattnet på vykortet fick lite glitter på sig, så som det brukar se ut en fin sommardag på Mälaren.  Några washitejp på längden i passande färger. Skrynklade till en stor tag och färgade kanterna.Blev rätt nöjd med denna. Känns bra att vara tillbaka 😊

4 kommentarer:

  1. Hi this is fabulous, thank you so much for entering this into our challenge here at Berry71Bleu x

    SvaraRadera
  2. So beautiful...love that background and tag! ;-) Thanks so much for playing along with us at Berry71Bleu! ;-)

    SvaraRadera
  3. Såå snyggt och vilket fantastiskt arbete du gjort på bakgrunden. Härligt! Kul att du hakat på vår utmaning i Berry71bleu bloggen. Hoppas du vill haka på även nu i september :) Ha det bäst!

    SvaraRadera